PROFESSIONALS | Gratis e-learning voor professionals – Week van de valpreventie

Gratis e-learning Ouderen motiveren voor valpreventie

Valongevallen zijn een ernstig en toenemend probleem bij ouderen. Hier kan jij iets tegen doen! Op 3 oktober start de jaarlijkse Valpreventieweek en wij roepen professionals op om met zoveel mogelijk ouderen te praten over valpreventie. We weten dat dit lastig kan zijn, bijvoorbeeld omdat zij in de weerstand schieten. Om je hierbij te helpen ontwikkelde VeiligheidNL de e-learning Ouderen motiveren voor valpreventie.

Op een interactieve manier komen de weerstanden en motieven van ouderen voor valpreventie aan bod. Denk aan: wat zijn de oorzaken van weerstand en met welke strategieën kan je deze verlagen, wanneer start je een gesprek en hoe ga je dan om met weerstand, welke tips kan je ouderen geven zodat je ze direct kan helpen. Zo zorg je dat ouderen écht gemotiveerd zijn om met jouw adviezen aan de slag te gaan. En kunnen zij hun hobby blijven doen.

VeiligheidNL heeft accreditatie voor de e-learning aangevraagd. De e-learning wordt GRATIS aangeboden tot en met 9 oktober, de laatste dag van de Valpreventieweek. Meld je snel aan voor de e-learning!

Date

03 - 09 okt 2022
Expired!

Time

09:00 - 17:00

Kosten

Gratis

Locatie

Online

Organisator

GGD Flevoland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *