logo

PROFESSIONALS | Landelijke conferentie ‘Een nieuwe generatie ouderen langer thuis’

Landelijke conferentie

‘Een nieuwe generatie ouderen langer thuis’

We worden met zijn allen steeds ouder en blijven het liefst zo lang mogelijk zelfstandig wonen in de eigen leefomgeving. Professionals uit diverse werkvelden, mantelzorgers én ouderen zelf werken steeds meer samen om dit mogelijk te maken. Hoe doen we dat in een veranderende samenleving en met een groeiende en diverse groep ouderen?

Wij nodigen u van harte uit om op dinsdag 13  juni 2023 in 1931 ’s-Hertogenbosch samen met andere professionals, ouderen, vrijwilligers, beleidsmakers en onderzoekers uit het hele land ervaringen, kennis en leerpunten rond dit urgente vraagstuk te delen.
De komende editie heeft als thema ‘Pionieren met de levensfase’. U hoort inspirerende pioniersverhalen over hoe invulling gegeven kan worden aan de 3e levensfase. Met gedeelde kennis en inspiratie, kunnen we dan weer verder met, voor en als nieuwe generatie ouderen.

  • 5 accreditatiepunten voor het kwaliteitsregister V&V

Date

13 jun 2023
Expired!

Time

Hele dag

Kosten

149 exclusief btw

Meer informatie

Aanmelden

Locatie

‘s-Hertogenbosch
‘s-Hertogenbosch

Organisator

De organisatie van de gezamelijke conferentie ‘Een nieuwe generatie ouderen langer thuis’ wordt uitgevoerd door: Stichting Educatie Zorg & Welzijn
Aanmelden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *