logo

Webinar valpreventie

Op 8 september van 12.00-13.30 uur houdt GGD Flevoland een webinar valpreventie voor (zorg)professionals in Flevoland. Het doel is om de deelnemers te informeren over het thema valpreventie en professionals te inspireren, zodat zij binnen hun eigen vakgebied hiermee aan de slag kunnen gaan.

Doelgroep
Professionals, apothekers, thuiszorgmedewerkers, praktijkondersteuners, huisartsen, buurtsportcoaches, WMO consulenten, Welzijnsorganisaties
mantelzorgers.

Programma
Elvera Overdevest, consultant bij Expertisecentrum VeiligheidNL, geeft een presentatie over de noodzaak van valpreventie en de wetenschappelijk onderbouwde interventies die beschikbaar zijn.

Madelein Boers, projectleidster valpreventie bij GGD Flevoland, zal de regionale situatie duiden en vertellen over de huidige Flevolandse aanpak valpreventie. Er zullen hierbij inspirerende voorbeelden gegeven worden uit de Flevolandse praktijk door apotheekster Anja Immink van Alphega apotheek Dronten-zuid en Claudia Sulkers, Aandachtsvelder fysieke belasting bij Icare. Het webinar wordt gepresenteerd door Froukje Zeijl, programmamanager Positief Ouder Worden bij GGD Flevoland.

 

Aanmelden
U kunt zich via deze link inschrijven. Let op: na aanmelding krijgt u een persoonlijk link om het webinar te bekijken. Gelieve deze niet te delen, maar eventuele geïnteresseerden te vragen zichzelf in te schrijven. Ook indien u op dit moment niet aanwezig kunt zijn kunt u zich aanmelden. Het webinar wordt opgenomen en is derhalve terug te kijken.
Meer informatie

m.boers@ggdflevoland.nl

Organisatie

Dit webinar wordt georganiseerd vanuit het project Valpreventie, een project van GGD Flevoland en gesteund door het RIVM. Samen met gemeenten, Zilveren Kruis, Elaa, Proscoop, Medrie, ReHA, Sportservice Flevoland en Sportbedrijf Lelystad, Flevolandse patientenfederatie en de lokale werkgroepen met zorg- en welzijnsorganisaties werken we aan een goede signalering en doorverwijzing om valincidenten in Flevoland zoveel mogelijk te voorkomen.

 

Date

08 sep 2022
Expired!

Time

12:00 - 13:30

Kosten

Gratis

Meer informatie

Aanmelden

Locatie

Online

Organisator

GGD Flevoland
Aanmelden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *